Saltar a continguts

Casal d'Avis de Valldoreix

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

hemeroteca NOTÍCIES

07/04/2018

 QUIN ENGINY i que divertit!

A més respectuós amb el medi ambient, ja que el moviment el produeixen les persones.

 

01/08/2016

Sentim comunicar-vos que la nostra estimada i experimentada amiga IMMA ROCA deixa d’organitzar les sortides culturals per a la propera temporada, per causes familiars. Tan de bo algun dia es pugui reincorporar. No cal dir que de moment deixa un buit que ens sembla difí- cil de cobrir i el llistó està molt alt, és a dir, que la persona que a partir d’ara ho porti segur que necessitarà dels seus consells; l’ Imma ens ha promès que està disposada a donar-li tot el su- port que pugui. Per whatsapp ja ha rebut moltes proves d’estimació de part de tot el grup més assidu a aquestes sortides, i des de la Junta ens hi afegim també.

14/04/2016

  Inauguració el dia 15 d'abril, divendres, a les 18:30 h, i exposada fins el 13 de maig.

Podeu visitar-la de 16:00 a 20:00 h a la Sala principal, de dilluns a divendres.

C/Tibidabo, 7 - VALLDOREIX

El dia 15 d'abril és el DIA Internacional de l'Art i coincideix amb la inauguració al Casal de la seva 15a. exposició d'art amb dibuixos i pintures seleccionats de les cobertes de L'INFORMATIU realitzades per l'artista Miquel Pellicer.

L'INFORMATIU del Casal d'Avis de Valldoreix, és una publicació mensual que s'edita, de forma ininterrompuda, des del gener del 2002 per iniciativa de Pere Bordes. El disseny gràfic i les il·lustracions es van encarregar a M. Pellicer, especialment les portades, que cada mes intenten representar les notícies o activitats més importants del Casal. Algunes són fotogràfiques, altres antics gravats o d'autors anònims i en gran part han estat dibuixades especialment per en Pellicer.

Aquesta exposició és una selecció d'aquestes portades. Dibuixos a llapis i pintures de diverses tècniques.

Aquest any arribem al 15è any de publicació i aquest mes d'abril editem el núm. 172, que representa 172 mesos de voluntariat ininterromputs de tot l'equip de col·laboradors de la nostra revista.

Sigui aquesta exposició un petit homenatge a tots ells. Als que hem pogut arribar fins aquí i especialment els que hi han quedat pel camí.

Recordeu el divendres 15 d'abril a les 18.30 h al Casal d'Avis de Valldoreix, c. Tibidabo 7, Valldoreix

 

Us esperem!

Imatge de complement
25/03/2015

 El passat dia 22 d'aquest mes de març hem celebrat l'Assamblea General de Socis de 2015.

Hem comptat amb l'assistència d'una trentena de socis, hauriem volgut que fòssin molts més, ja que el Casal l'hem de treballar entre tots i convé tenir el màxim de comentaris i suggeriments per poder millorar dia a dia en gestió i activitats. 

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge